COLABORATORI

 Cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla atunci când se apropie marele eveniment, sau atunci când vrei să îl  pregatesti din timp , este să găsești la un loc cât mai multe idei și sfaturi menite să te ajute   la organizarea evenimentului tău.

Plecând de la această idee dorim  sa materializam în această pagină, toate ideeile și persoanele cu care am intrat în contact, și pe acelea alături de care, pe viitor, vom duce la bun sfârșit proiecte și colaborări reușite.

 Fie că vorbim de nuntă, botez , majorate , petreceri private, etc … începând de la planificarea evenimentului, primul dans , calitatea imaginilor surprinse pe timpul evenimentului , calitatea decorurilor, personalul care servește , calitatea muzicii , s.a.m.d ,toate adunate și amestecate cu grijă, reprezintă rețetă  pentru un eveniment inedit sau către unul nereușit.

Consideram că o persoană informată reprezintă o persoană puternică.

„ Aici echipa Spune-DA. Acolo, cel/cea care caută acea persoană care să îi surprindă până în cel mai mic detaliu emoțiile din Ziua Cea Mare. Sigur te gândești acum și cauți în tot site-ul toate motivele din lume pentru care să îți lași în mâinile a trei băieți momentele prețioase. E obligatoriu sa între în cadru toți prietenii, toate zâmbetele, soacra, colegii și tot alaiul. Fii fără grijă! O să ne urcăm și în copac dacă e musai să prindem cadrul perfect.
Experiență avem destulă. Sunt câțiva ani de când frigul nu strică pozele, ploile fac momentul de Oscar, iar 40 de grade afară înseamnă adevărată artă .”
Bine ai venit în lumea minunată a baloanelor , așa am spus prima dată când am văzut ce se poate creea din baloane , baloanele cu heliu , baloanele cu aer , decorațiunile cu baloane i-au atras pe cei mici dar și mari intotdeuna în lumea lor fascinantă .
De aceea ne-am decis să vă punem la dispoziție posibilitatea de a dărui un buchet de baloane , de a putea avea frumusețea lor prin decorațiunile cu baloane pe care vi le ofer și de a primi satisfacția de a vedea fericirea pe chipul dumneavoastră.
Facem cu plăcere chiar și 10 baloane dacă atât va doriți.
Noi suntem instructorii tăi de dans. Ne place dansul și ne antrenăm cât e ziua de lungă. Din primăvară până toamnă învățam cupluri de nuntași să danseze iar din toamnă până-n vară predăm cursuri de dans și participăm la concursuri naționale de dans organizate de FRDS pe care din când în când le câștigăm.
Cumulată, experiență noastra în dans depășește 50 de ani. Îți vom împărtăși cât mai mult din experiența noastră în ședințele cu ține.
Vino la noi și scapi de frica dansului. Te așteptăm !
Nunțile tematice reprezintă o modalitate prin care mirii transmit ceva: pasiunea lor pentru filme, pentru călătorii, pentru flori etc. Un organizator te poate ajută să găsești cea mai potrivită abordare astfel încât o nuntă tematică să nu fie mai scumpă decât una obișnuită iar invitații să se simtă asemenea unor actori.
Vă așteptăm să realizăm împreună scenariul vostru .
Crează propriul decor floral, personalizabil apelând la serviciile noastre.Aveți vreo idee, noi vă oferim soluția. O gamă variată de decoruri, aranjamente florale, decorațiuni pentru evenimentul vostru.