Cutia zambetelor ofera cabine foto portabile, ce se pot transporta la orice tip de eveniment:

→ Lansari de produse

→ Petreceri corporate

→ Nunti si botezuri

→ Targuri de carte si expozitii

→ Premiere ale filmelor in cinematografe

→ Majorate si aniversari

→ Petreceri private si multe altele…

null

Printare rapida – in doar 12 secunde. Poze uscate si rezistente la apa

null

Camere foto profesionale de inalta rezolutie

null

Monitor cu touchscreen si preview al pozelor pentru o incadrare reusita

null

Accesorii haioase – peruci, ochelari, palarii, props si multe altele, incluse la orice inchiriere. Aveti o petrecere tematica?

null

Asistent permanent pentru a ne asigura ca totul decurge fara nicio problema si ca in permanenta sunteti consiliati

null

Aveti nevoie de marturii pentru nunta sau botez? Cabina foto reprezinta cea mai buna alegere. Invitatii dvs. nu vor pleca acasa doar cu o poza, vor pleca cu o amintire frumoasa!

null

Guestbook – un album foto ce se va crea in momentul evenimentului cu pozele invitatilor vostri

null

Pozele pot fi personalizate in tema evenimentului.

  După eveniment veți primi toate pozele în format digital și vor fi puse într-o galerie online protejată cu parolă. Această poate fi împărțită invitaților voștri pentru a-și downloada singuri pozele.

  Instalare rapidă – timpul necesar instalării cabinei este de 30 de min, iar singură dvs grijă este să avem o priză 220V în apropiere. De restul, ne ocupăm noi.

  Poze magnetice – aveți inclus la orice închiriere magneți de frigider (număr limitat), iar dacă se dorește, se poate suplimenta cu cât este necesar să fiți mulțumiți.

  Corporate – orice poză poate deveni un bilet de intrare, cupon de reducere, carte de vizită, broșură de prezentare. Crește-ți spațiul de reclamă! Intră în casele tuturor oamenilor cu ajutorul cabinelor noastre foto!

  Dispunem de o colecție impresionantă de recuzită amuzantă: măști, pălării, peruci, ochelari giganți, props-uri, tăblițe cu mesaj. Mereu ne dezvoltăm colecția și o diversificam pentru a va asigura poze cât mai haioase și mai trăznite.

  Green screen – puteți adăuga acest serviciu și astfel, fundalul poate deveni orice doriti – o plajă, un oraș celebru sau ceva abstract.

  Posibilitatea trimiterii pozelor prin e-mail direct de la cabină. Dacă sunteți interesat că invitații voștri să primească poză făcută la cabină foto în cel mai scurt timp, ve-ți putea opta pentru acest serviciu.

 Echipa noastră:

null

Costin

Prima persoană care intră în contact cu dumneavoastră și ne reprezintă. Se ocupă de contractare și organizare.

Fiind pasionat de ceea ce face,  are grijă că fiecare zâmbet să fie unul perfect.

null

Marilena

Deoarece cuvintele sunt primele care ne pun în contact cu dumneavoastră, ea are grijă ca ele să exprime exact ceea ce ne definește: profesionalism, seriozitate, punctualitate și bună dispoziție.
null

Simona

Mergând pe principiul: “ Unde-i lege, nu-i tocmeală!” , ea urmărește activitatea noastră din punct de vedere juridic.
null

Florin

Pasionat de fotografie și intodeauna criticul echipei, reușește de fiecare dată să surprindă zâmbetele dumneavoastră în cele mai reușite fotografii.

Ionut

El reprezintă maturitatea din echipa noastră.Cu foarte multă experiență în fotografie,este foarte atent și la cel mai mic detaliu.
null

Lucian

Fiind ultimul sosit în echipa, a reușit să ne surprindă prin devotamentul și profesionalismul său.