Cutia zâmbetelor oferă cabine foto portabile, ce se pot transporta la orice tip de eveniment:
→ Lansări de produse
→ Petreceri corporate
→ Nunți și botezuri
→ Târguri de carte și expoziții
→ Premiere ale filmelor în cinematografe
→ Majorate și aniversări
→ Petreceri private și multe altele…

null

 Printare rapidă – în doar 12 secunde. Poze uscate și rezistente la apă

null

 Camere foto profesionale de înaltă rezoluție

null

 Monitor cu touchscreen și preview al pozelor pentru o încadrare reușită

null

 Accesorii haioase – peruci, ochelari, pălării, props și multe altele, incluse la orice închiriere. Aveți o petrecere tematică?

null

 Asistent permanent pentru a ne asigura că totul decurge fără nicio problemă și că în permanență sunteți consiliați

null

 Aveți nevoie de mărturii pentru nuntă sau botez? Cabină foto reprezintă cea mai bună alegere. Invitații dvs. nu vor pleca acasă doar cu o poză, vor pleca cu o amintire frumoasă!

null

 Guestbook – un album foto ce se va crea în momentul evenimentului cu pozele invitaților voștri

null

 Pozele pot fi personalizate în tema evenimentului.

  După eveniment veți primi toate pozele în format digital și vor fi puse într-o galerie online protejată cu parolă. Această poate fi împărțită invitaților voștri pentru a-și downloada singuri pozele.

  Instalare rapidă – timpul necesar instalării cabinei este de 30 de min, iar singură dvs grijă este să avem o priză 220V în apropiere. De restul, ne ocupăm noi.

  Poze magnetice – aveți inclus la orice închiriere magneți de frigider (număr limitat), iar dacă se dorește, se poate suplimenta cu cât este necesar să fiți mulțumiți.

  Corporate – orice poză poate deveni un bilet de intrare, cupon de reducere, carte de vizită, broșură de prezentare. Crește-ți spațiul de reclamă! Intră în casele tuturor oamenilor cu ajutorul cabinelor noastre foto!

  Dispunem de o colecție impresionantă de recuzită amuzantă: măști, pălării, peruci, ochelari giganți, props-uri, tăblițe cu mesaj. Mereu ne dezvoltăm colecția și o diversificam pentru a va asigura poze cât mai haioase și mai trăznite.

  Green screen – puteți adăuga acest serviciu și astfel, fundalul poate deveni orice doriti – o plajă, un oraș celebru sau ceva abstract.

  Posibilitatea trimiterii pozelor prin e-mail direct de la cabină. Dacă sunteți interesat că invitații voștri să primească poză făcută la cabină foto în cel mai scurt timp, ve-ți putea opta pentru acest serviciu.

 Echipa noastră:

null

Costin

Prima persoană care intră în contact cu dumneavoastră și ne reprezintă. Se ocupă de contractare și organizare.

Fiind pasionat de ceea ce face,  are grijă că fiecare zâmbet să fie unul perfect.

null

Marilena

Deoarece cuvintele sunt primele care ne pun în contact cu dumneavoastră, ea are grijă ca ele să exprime exact ceea ce ne definește: profesionalism, seriozitate, punctualitate și bună dispoziție.
null

Simona

Mergând pe principiul: “ Unde-i lege, nu-i tocmeală!” , ea urmărește activitatea noastră din punct de vedere juridic.
null

Florin

Pasionat de fotografie și intodeauna criticul echipei, reușește de fiecare dată să surprindă zâmbetele dumneavoastră în cele mai reușite fotografii.

Ionut

El reprezintă maturitatea din echipa noastră.Cu foarte multă experiență în fotografie,este foarte atent și la cel mai mic detaliu.
null

Lucian

Fiind ultimul sosit în echipa, a reușit să ne surprindă prin devotamentul și profesionalismul său.